Βιολογικός Καθαρισμός Οχημάτων

Επιτυγχάνουμε την απόλυτη καθαριότητα και απολύμανση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου , την συντήρηση των πλαστικών, των υφασμάτων και του δέρματος ενώ ταυτόχρονα γίνεται και αποστείρωση του χώρου. Ο βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου γίνεται είτε για συντήρηση, είτε για την καταπολέμηση της υπερβολικής βρομιάς και δυσάρεστων οσμών από τρίχες, υγρά ή οτιδήποτε άλλο.

Περιλαμβάνει:
bullet   Απολύμανση όλων των αεραγωγών
bullet   Καθαρισμό του εσωτερικού
bullet   Αφαίρεση λεκέδων, εξάλειψη οσμών και απολύμανση σε καθίσματα, ταμπλό, σαλόνι, πόρτες, ουρανό, μοκέτες, ζώνες ασφαλείας
bullet   Περιποίηση υφασμάτινων πλαστικών και δερμάτινων σημείων
bullet   Καθαρισμό πορτ μπαγκάζ

Βιολογικός Καθαρισμός Λεωφορείων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την απολύμανση τουριστικών και σχολικών λεωφορείων.

Η εργασία αυτή περιλαμβάνει σχολαστικό καθαρισμό των μοκετών του δαπέδου του οχήματος,  καθώς επίσης και τον Βιολογικό καθαρισμό των καθισμάτων του πούλμαν.

Ο βιολογικός καθαρισμός του οχήματος είναι απαραίτητος ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την απομάκρυνση ρύπων και βλαβερών μικροοργανισμών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών.  Τα οικολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και είναι ακίνδυνα για τα παιδιά και για άτομα με αλλεργίες.

Το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας είναι υγιεινό στεγνό και απόλυτα καθαρό αποτέλεσμα. Αντιμετώπιση χρόνιων λεκέδων που έχουν δημιουργηθεί στις διάφορες επιφάνειες, υφάσματα, δέρματα και πλαστικά.