Καθαρισμός στρωμάτων

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΒΙΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η Εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα  τον καθαρισμό και την απολύμανση του στρώματος σας από  βακτήρια μικρόβια μικροοργανισμούς και  ακάρεα . 
 Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων :
Τα στρώματά μας είναι το μέρος που περνάμε κατά μέσο όρο 8 ώρες καθημερινά, δηλαδή το 1/3 της ζωής μας!Έχουμε την εντύπωση πολλές φορές ότι ένα σεντόνι μπορεί να μας προστατεύσει από τους παθογόνους οργανισμούς όπως ακάρεα, μύκητες (μούχλα στο στρώμα), βακτήρια που αναπτύσσονται στο στρώμα από την εφίδρωση (ιδρώτας), την απολέπιση (νεκρά κύτταρα του σώματός μας) και την οικιακή σκόνη!  

Όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι εφικτό ένα σεντόνι να κρατήσει μακριά από το στρώμα μας όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς! 

Η Μέθοδος  βιοκαθαρισμού /απολύμανσης  στρωμάτων  που χρησιμοποιούμε είναι  αβλαβής για  τον άνθρωπο τα κατοικίδια και το περιβάλλον, γίνετε χωρίς χημικές ουσίες και θεωρείται από της καλύτερες στην ιατρική κοινότητα,   είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και  έχει πιστοποιηθεί από το   Ευρωπαϊκό κέντρο European Centre for Allergy Reseαrch Foundation  . Είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη καθαρισμού στρωμάτων του επαγγελματικού σας χώρου. Δυνατότητα καθαρισμού εως 140 στρώματα .
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η μέθοδος καθαρισμού στρωμάτων που εφαρμόζουμε στην Pella Clean είναι 100% αξιόπιστη και απόλυτα αποτελεσματική!
Τα συστήματα καθαρισμού Potema είναι πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό κέντρο European Centre for Allergy Resaerch Foundation, ενώ κατέχει βραβεία από αναγνωρισμένα μικροβιολογικά κέντρα και Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Επιπλέον έχει ελεγχθεί από το T E S T L A B O R από το οποίο βαθμολογήθηκε με 5 στα 5 αστέρια!!!
Αντίστοιχα έγιναν δοκιμές από ανεξάρτητα Γερμανικά ινστιτούτα (όπως το LGA και το Ινστιτούτο Fresenius) ως προς την αποτελεσματικότητα του βιολογικού σπρέι που χρησιμοποIείται στη διαδικασία του καθαρισμού, οι οποίες επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα του σκευάσματος.
Με καθαρισμούς στρωμάτων από την Pella Clean και το σύστημα Potema® μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι!

Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούμε έχουν ισχυρή αναρρόφηση και  δύναμη ,   παράγοντας  παλμικές  δονήσεις  με αποτέλεσμα να απορροφάνε και να συλλέγουν  ότι βρίσκεται  στο εσωτερικό του στρώματος  , ενώ  ή ειδική λάμπα υπεριωδών ακτινών UVC  που είναι ενσωματωμένη στη μηχανή  εξουδετερώνει και σκοτώνει   βακτήρια,  μικρόβια,  μικροοργανισμούς και  ακάρεα, που συσσωρεύονται μέσα στο στρώμα.
 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Καθαρισμοί στρωμάτων

     1.       Αρχικά πραγματοποιείτε  δωρεάν Τεστ καθαριότητας, στο οποίο συλλέγουμε υλικό από το εσωτερικό του στρώματος για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το στρώμα . Το τεστ γίνετε πάντα παρουσία του πελάτη
  1. Στην συνέχεια πραγματοποιείται εσωτερικός βαθύς (Βίοκαθαρισμός) βιολογικός  καθαρισμός του στρώματος, χωρίς τη χρήση ατμού,νερού και χημικά. Το στρώμα καθαρίζεται και απολυμαίνεται  και από τις δύο μεριές
  2. Το στρώμα για να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός   πρέπει να βρίσκεται πάνω στο κρεβάτι, ή σε οριζόντια θέση ή  κάτω στο πάτωμα και ποτέ  όρθιο.
  3. Η διάρκεια του καθαρισμού στρώματος  καθορίζετε μόνο  από τον τεχνικό αφού πρώτα έχει κάνει το  τεστ καθαριότητας . Ενδεικτικός χρόνος καθαρισμού στρωμάτων :  Διπλό στρώμα περίπου  είκοσι λεπτά, μονό στρώμα  περίπου δεκαπέντε λεπτά , μπεμπέ στρώμα πέντε με δέκα λεπτά.
  4. Το στρώμα ψεκάζετε με το βιολογικό αντιαλλεργιακό   σπρέι της POTEMA®,   έχει ευχάριστο άρωμα πορτοκαλιού , εξουδετερώνει  μυρωδιές από το στρώμα και επιβραδύνει την ανάπτυξη   των  ακάρεων στο στρώμα. Το σπρέι της POTEMA®   μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες της υφασμάτινες επιφάνειες  (χαλιά , μοκέτες , κουρτίνες , λούτρινα παιχνίδια ) και  δεν υπάγεται στα  βιοκτόνα.
  5. Τοποθετούμε αυτοκόλλητο σήμα στο  στρώμα που σας υπενθυμίζει ποτέ πρέπει να πραγματοποιηθεί ο επόμενος καθαρισμός , ενώ πιστοποιεί ότι το στρώμα σας καθαρίστηκε  και απολυμάνθηκε από την εταιρία μας.
  6. Τέλος η Pella Clean , σας εγγυάται  ότι   μπορείτε να ξαπλώσετε και  να απολαύσετε τον ύπνο σας σε ένα καθαρό στρώμα απαλλαγμένο  από ακάρεα,  οσμές , βακτήρια και μύκητες

Τι είναι τα ακάρεα
Τα ακάρεα είναι αρθρόποδα μικροσκοπικού μεγέθους, δεν διακρίνονται με το μάτι παρά μόνο με μεγέθυνση, τρέφονται με τα δερματικά κύτταρα που αποβάλλονται από το σώμα μας, και παίρνουν το νερό που χρειάζονται από την υγρασία της ατμόσφαιρας, αναπτύσσονται πολύ γρήγορα και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας πανω από 40% , ανήκουν στα αραχνοειδή δημιουργούνται και ζουν στα στρώματα , χαλιά μοκέτες,μαξιλάρια ,είναι ένας από τους βασικότερους λόγος για κρίσεις άσθματος, αλλεργίες και ερεθισμένο δέρμα.

Στα υπνοδωμάτια υπάρχουν πολλά μικρο έπιπλα, μπιμπελό, λούτρινα παιχνίδια, στα οποία συσσωρεύεται, σκόνη – γύρη – ακάρεα – τρίχες κατοικίδιων .

Πώς αντιμετωπίζονται τα ακάρεα

1. Πολύ κάλος αερισμός τον δωματίων και διατήρηση υγρασίας κάτω από το 40%
2. Χρήση ηλεκτρικών σκουπών από επαγγελματίες  με ειδικά φίλτρα HEPA που παγιδεύουν μικροοργανισμούς- τρίχες κατοικίδιων- ακάρεα, και τα περιττώματα τους
3. Απομάκρυνση χαλιών μοκετών από τα υπνοδωμάτια , ή ταχτικός βιο- καθαρισμός από επαγγελματίες ταπητοκαθαριστές
4. Ταχτικός καθαρισμός στρωμάτων σαλονιών (καρέκλες γραφείων)
5. Αποφεύγετε την ακαταστασία και τους σωρούς ρούχων στης κρεβατοκάμαρες σας
6. Μειώστε, βιβλία, περιοδικά εφημερίδες επιτραπέζια μπιμπελό , στα υπνοδωμάτια / κρεβατοκάμαρες
7. Διατηρείτε όλα τα ρούχα στα συρτάρια ή στα ντουλάπια.
8. Αποφεύγεται να χρησιμοποιείτε πουπουλένια παπλώματα και μαξιλάρια ( μπορεί να αναπτηχθούν μύκητες που θα χρησιμέψουν για να τραφούν τα ακάρεα ).
9. Επιλέξτε παιχνίδια μαξιλάρια που πλένονται (να πλένονται συχνά )
10. Μην αποθηκεύεται πράγματα κάτω από τα κρεβάτια σας (χαλιά ,βαλίτσες, κουτιά)
11. Ταχτικός καθαρισμός αιρκοντίσιον, και τον θερμαντικών σωμάτων (καλοριφέρ)
12. Μην επιτρέπετε στο κατοικίδιο σας να ανεβαίνει στο κρεβάτι σας , ψεκάστε με ειδικό βιολογικό σπρέι Potema στον χώρο όπου ξεκουράζεται το κατοικίδιο σας.

 
O ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ