Καθαρισμος "καναπέ" "σαλόνι" από την Pellaclean 6976500091 Γιαννιτσά

5/6/2021
print a div!

Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός

Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός είναι ο κατάλληλος για να απομακρύνουμε όλους τους Μικροοργανισμούς, Ακάρεα, Μύκητες, Βακτήρια και την οικιακή σκόνη που βρίσκεται επάνω στα σαλόνια και να δώσει την πραγματική καθαριότητα σε βάθος ώστε να απαλαγείτε από όλο το Μικροβιακό φορτίο!
 

Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός

Ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών - Καναπέ γίνεται σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες σαλονιών και καναπέ οι οποίες έχουν λερωθεί με τυχόν λεκέδες από νερό (νεροκηλίδες), λάδι, αίμα, φαγητά, γάλα, καφέ, ούρα και λεκέδες από ιδρώτα
με όλους τους Μικροοργανισμούς , Ακάρεα , Μύκητες , Βακτήρια και την οικιακή σκόνη που βρίσκεται επάνω στα σαλόνια και να δώσει την πραγματική καθαριότητα σε βάθος ώστε να απαλαγείτε από όλο το Μικροβιακό φορτίο!
Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι όλα με οικολογικά χαρακτηριστικά, χαμηλού PH αναγνωρισμένων εταιρειών, με όλες τις πιστοποιήσεις που προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία – Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Σκάλα Φούρκας , Σιβηρη , Σανη , Μουδανια . ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ - ΙΕΡΙΣΣΟΣ - ΝΕΑ ΡΟΔΑ - ΤΡΥΠΗΤΗ - ΠΥΡΓΑΔΙΚΙΑ - ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ - ΣΑΡΤΗ
- ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ - ΤΟΡΩΝΗ - ΝΙΚΗΤΗ - ΕΛΙΑ - ΦΛΟΓΗΤΑ - ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ - ΑΦΥΤΟΣ - ΚΡΥΟΠΗΓΗ - ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ - ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ - ΣΙΒΗΡΗ -
ΣΑΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΙ - ΝΕΑ ΣΚΙΩΝΗ -  ΛΟΥΤΡΑ - ΠΑΛΙΟΥΡΙ - ΨΑΚΟΥΔΙΑ - ΓΕΡΑΚΙΝΗ . Θεσσαλονικη