Συχνές ερωτήσεις

 
Η εταιρεία έχει έδρα το Λιπαρό Πέλλας. Καλύπτουμε με τις υπηρεσίες μας σε οικιακούς πελάτες όλους τους γειτονικούς νομούς και πόλεις (Έδεσσα, Βέροια, Νάουσα, Σκύδρα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Γουμένισσα, Κιλκίς, Κρύα Βρύση, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική κλπ).

Για μεγαλύτερες εργασίες σε επαγγελματικούς χώρους και πελάτες εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα κατόπιν επικοινωνίας
 
Ο καθαρισμός ενός συμβατού στρώματος 2,20χ0,80 διαρκεί από 15 λεπτά έως 20 λεπτά αυτό εξαρτάται από το τεστ υγιεινής που πραγματοποιείται πάντα με την παρουσία του πελάτη
Εφόσον γίνει ο καθαρισμός το στρώμα ψεκάζεται με το βιολογικό σπρέι MATTRESS CLEAING της POTEMA το όποιο έχει ευχάριστο άρωμα πορτοκαλιού και σε είκοσι λεπτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στρώμα σας.
 
Σας προτείνουμε ο καθαρισμός να πραγματοποιείτε κάθε 6 το αργότερο κάθε 12 μήνες.
Ναι
Φυσικά και μπορεί να γίνει Εφόσον η επικοινωνία μαζί μας γίνει νωρίτερα.
 
Ναι
Αναλαμβάνουμε εργασίες σε επαγγελματικούς χώρους, με αποτελέσματα γρήγορα και σας παρέχουμε έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό και αποστείρωση των στρωμάτων με απόλυτη ασφάλεια. Αντιμετωπίζουμε χρόνιους λεκέδες, μικρόβια, ακάρεα και κάθε είδους σκληρή βρωμιά σε όλες τις επιφάνειες των στρωμάτων.
Επίσης σας παρέχουμε πιστοποιητικό εγκεκριμένο από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς είμαστε επίσημοι συνεργάτες της Potema Hellas.  
 Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια εξειδικευμένη διαδικασία που απαιτεί γνώση, εξειδίκευση, εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Η Pella clean εγγυάται υπεύθυνα αποτελέσματα γιατί διαθέτουμε και την εξειδίκευση στον καθαρισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία της διαδικασίας του βιολογικού καθαρισμού.
Όραμα μας είναι να σας προσφέρουμε καθαριότηταυγιεινή και ασφαλή λειτουργία στο σπίτι, ή στις εγκαταστάσεις του εργασιακού σας χώρου. Παράλληλα, επιδιώκουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πελατών μας δημιουργώντας ευχάριστους και κυρίως υγιεινούς χώρους. Ακολουθώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα καθαρισμού και απολυμάνσεων διασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

 
  • Ναι, Πραγματοποιείται απολύμανση όλων των επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συσκευών, χωρίς να προκαλείται διάβρωση ή οξείδωση.
  • Απόλυτα ξηρή ομίχλη: Δεν υπάρχουν υπολείμματα υγρασίας.
  • Το προϊόν δεν είναι αλλεργιογόνο, είναι άοσμο και δεν ενέχει κανένα κίνδυνο για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.
  • Καθαρίζει τον αέρα και  επίπεδες επιφάνειες.
  • Απολύμανση σε βαθμό νοσοκομειακών απαιτήσεων.
Ναι η διαδικασία γίνεται με μηχάνημα
  • Η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής δεν εξαρτάται από τον χειριστή και τα αποτελέσματα είναι πάντα σταθερά
  • Απολύμανση σε βαθμό νοσοκομειακών απαιτήσεων.