Απολυμάνσεις / Απολύμανση απο την Pellaclean Αριδαία / Ποζαρ Λουτρά Αλμωπία

29/7/2020
print a div!

Απολυμανση -απολυμανσεις 
Με την χρήση του εκνεφωτή  PURESPRAY εξασφαλίζουμε, ότι, μέσα σε 35 λεπτά εφαρμογής και δράσης, θα μειωθεί το παθογόνο φορτίο στον αέρα και επιφάνειες κατά 99,9%, εξολοθρεύοντας:

       Ιούς (COVID 19) - Μύκητες - Βακτήρια – Σπόρια - Ακάρεα καθώς επίσης επιτυγχάνεται και απόσμηση που έχει προκληθεί από παθογόνους μικροοργανισμούς. Αριδαία Ποζαρ Λουτράκι 

Κατά την εφαρμογή δημιουργείται ένα ξηρό νέφος διαχέοντας διάλυμα φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον  - μη τοξικό, μη διαβρωτικό, μη εύφλεκτο, άοσμο και αντιαλλεργικό. Με το πέρας της θεραπείας το υλικό διαλύεται σε νερό όσμωσης με οξυγόνο και δεν αφήνει κατάλοιπα.  Εισχωρεί σε σχισμές και σε σημεία που δεν φθάνει το ανθρώπινο χέρι και δεν απαιτείται ανθρώπινη συμμετοχή ή παρέμβαση.
 

 

Καλύπτει κάθε είδους επιφάνειες, όπως :

 

·         Χώροι κάθε χρήσης, πάγκους εργασίας επαγγελματικούς ή μη, Κουζίνες, Σκεύη, Μεταλλικές επιφάνειες -  καθίσματα Τραπέζια - Σπογγώδη υλικά - Κουρτίνες - Πατώματα - Διάφορα αντικείμενα (μεταλλικά, υφασμάτινα, πλαστικά)  Κλιματιστικά κλπ.  Δεν επηρεάζει ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

 



Καταργείται και εξαφανίζεται το όποιο μικροβιακό «αποτύπωμα» έχει αφήσει κάθε πελάτης ή εργαζόμενος που έχει επισκεφτεί τον χώρο.
Μετά τον συμβατικό καθαρισμό και την εφαρμογή PURESPRAY εξασφαλίζεται απόλυτα ασφαλές και βιώσιμο περιβάλλον.
Μειώνονται δραστικά οι λοιμώξεις και η μετάδοση παθογόνων μικροοργανισμών.
Δυνατότητα τακτικής εφαρμογής
Προστασία της φήμης της επιχείρησης.
Έμπρακτο ενδιαφέρον για την προστασία εργαζομένων,  επισκεπτών και γενικότερα ευπαθών ομάδων.
·       Ένα νέο πάγιο και ουσιαστικό εργαλείο MARKETING  με το brand της PURESPACE. Ο χρήστης του χώρου θα μπαίνει σε ένα πραγματικά καθαρό (μετά τον συμβατικό καθαρισμό) και αποστειρωμένο περιβάλλον.
Προσφέρουμε απόλυτη αποστείρωση/απολύμανση
 Σκύδρα/Έδεσσα,Γιαννιτσά,Αριδαία,Κρύα Βρύση info@pellaclean.gr Αποστείρωση


Προσφέρουμε απόλυτη αποστείρωση και απολύμανση με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και πάντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αποστειρώνουμε κάθε επιφάνεια από τυχών μικρόβια εξαλείφοντας όλους τους νοσογόνους μικροοργανισμούς εξασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή του χώρου. Αριδαια /Λουτρα Ποζαρ Λουτρακι Πελλας

Εκεί που δημιουργείται η ανάγκη για απολύμανση και προστασία η PellaClean σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην υγιεινή και την καθαριότητα των χώρων που απαιτούν τη απόλυτη και σχολαστική καθαριότητα. Στην Αριδαια Προσφέρουμε απόλυτη αποστείρωση και απολύμανση 
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 6976500091 Αριδαια Νομος Πελλας αποστείρωση και απολύμανση