Καθαρισμός-Απολύμανση Στρωμάτων Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη τηλ 6976500091 Pellaclean-Pella Clean Hotel

25/6/2020
print a div!

ΠροφίλΗ Pella Clean προσφέρει κορυφαίο επαγγελματικό αποτέλεσμα για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο και αξιόπιστο  προσωπικό σας παρέχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα με υλικά πάντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η εταιρεία Pella Clean ασχολείται αποκλειστικά με τον καθαρισμό στρωμάτων. Αυτό μας κάνει να έχουμε γρήγορη απόκριση στο κάλεσμα του πελάτη.

Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις όπως ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, παιδικοί σταθμοί, κλινικές σε ολη την Ελλαδα.
Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε καθαρισμούς παντός  τύπου καθώς και απολυμάνσεις. Ακόμα και σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως είναι οι φυσικές καταστροφές, η Pella Clean είναι εδώ για εσάς ώστε να αντιμετωπίσει ακόμα και τις δύσκολες περιπτώσεις.

Η εταιρεία έχει έδρα το Λιπαρό Πέλλας. Καλύπτουμε με τις υπηρεσίες μας σε οικιακούς πελάτες όλους τους γειτονικούς νομούς και πόλεις (Έδεσσα, Βέροια, Νάουσα, Σκύδρα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Γουμένισσα, Κιλκίς, Κρύα Βρύση, Χαλκιδικη  Καβαλα, Θασο, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη κλπ).
Παρέχουμε υπηρεσίες σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις σε όλη την   Ελλάδα όπως ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, παιδικοί σταθμοί, κλινικές και σας παρέχουμε πιστοποιητικό εγκεκριμένο από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς είμαστε επίσημοι συνεργάτες της Potema Hellas.Η Μέθοδος  βιοκαθαρισμού /απολύμανσης  στρωμάτων  που χρησιμοποιούμε είναι  αβλαβής για  τον άνθρωπο τα κατοικίδια και το περιβάλλον, γίνετε χωρίς χημικές ουσίες και θεωρείται από της καλύτερες στην ιατρική κοινότητα,   είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και  έχει πιστοποιηθεί από το   Ευρωπαϊκό κέντρο European Centre for Allergy Reseαrch Foundation  . Σκάλα Φούρκας,Σιβηρη,Σανη,Μουδανια. ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ-ΙΕΡΙΣΣΟΣ-ΝΕΑ ΡΟΔΑ-ΤΡΥΠΗΤΗ-ΠΥΡΓΑΔΙΚΙΑ-ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ-ΣΑΡΤΗ
-ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ-ΤΟΡΩΝΗ-ΝΙΚΗΤΗ-ΕΛΙΑΦΛΟΓΗΤΑ-ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ-ΑΦΥΤΟΣ-ΚΡΥΟΠΗΓΗ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ-ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ-ΣΙΒΗΡΗ-
ΣΑΝΗ- ΠΟΣΕΙΔΙ-ΝΕΑ ΣΚΙΩΝΗ- ΛΟΥΤΡΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΙ-ΨΑΚΟΥΔΙΑ-ΓΕΡΑΚΙΝΗ, Χανιωτη , Θεσσαλονικη.
Βεβαίωση καθαρισμού στρωμάτων για τα ξενοδοχεία