Προφίλ

Η Pella Clean προσφέρει κορυφαίο επαγγελματικό αποτέλεσμα για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο και αξιόπιστο  προσωπικό σας παρέχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα με υλικά πάντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η εταιρεία Pella Clean ασχολείται αποκλειστικά με τον καθαρισμό στρωμάτων. Αυτό μας κάνει να έχουμε γρήγορη απόκριση στο κάλεσμα του πελάτη.

Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις όπως ξενοδοχεία, ξενώνες,ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, παιδικοί σταθμοί, κλινικές.
Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε καθαρισμούς παντός  τύπου καθώς και απολυμάνσεις. Ακόμα και σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως είναι οι φυσικές καταστροφές, η Pella Clean είναι εδώ για εσάς ώστε να αντιμετωπίσει ακόμα και τις δύσκολες περιπτώσεις.

Η εταιρεία έχει έδρα το Λιπαρό Πέλλας. Καλύπτουμε με τις υπηρεσίες μας σε οικιακούς πελάτες όλους τους γειτονικούς νομούς και πόλεις (Έδεσσα, Βέροια, Νάουσα, Σκύδρα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Γουμένισσα, Κιλκίς, Κρύα Βρύση, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη κλπ).

Όραμα μας είναι να σας προσφέρουμε καθαριότητα, υγιεινή  στο σπίτι, ή στις επαγγελματικές σας εγκαταστάσεις. Παράλληλα, επιδιώκουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πελατών μας δημιουργώντας αξιοσέβαστους, ευχάριστους και κυρίως υγιεινούς χώρους. Ακολουθώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα καθαρισμού και απολυμάνσεων διασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις σε όλη την Βόρειο  Ελλάδα όπως ξενοδοχείαξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτιαcampingπαιδικοί σταθμοίκλινικές και σας παρέχουμε πιστοποιητικό εγκεκριμένο από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς είμαστε επίσημοι συνεργάτες της Potema Hellas.

Τρόποι πληρωμής
 Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής που διαθέτει η εταιρεία μας
arrowΜετρητά
arrowΚατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
         Eurobank        0026.0219.25.0200037419
         Alpha bank     871002310002940
         Τράπεζα Πειραιώς   GR82 0172 2780 0052 7809 0978 663
arrowPOS