Απολύμανση καταστημάτων ΟΠΑΠ Γιαννιτσά , Εδεσσα , Αριδαια , Σκύδρα .

27/5/2021
print a div!

• Δεν είναι απαραίτητη καμία προετοιμασία του χώρου πριν την απολύμανση του, έκτος από τον καθιερωμένο καθαρισμό.
• Κατά την εφαρμογή «θεραπεύει το περιβάλλον» απ’ όλους του επικίνδυνους οργανισμούς, αποστειρώνοντας τον αέρα και  οποιοδήποτε άλλο στοιχείο υπάρχει μέσα σε αυτό.
 Το σύστημα δεν αφήνει καθόλου κατάλοιπα χημικών ουσιών ούτε και υγρασίας.
• Τα διαλύματα που χρησιμοποιούνται είναι αντιαλλεργικά, άοσμα, δεν περιέχουν τοξικές ουσίες και με το πέρας της δράσης διασπώνται σε οξυγόνο.
• Δεν εκθέτουν σε κανέναν κίνδυνο τους ανθρώπους ή το περιβάλλον . Κατά την εφαρμογή δημιουργείται ένα ξηρό νέφος διαχέοντας διάλυμα φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον  - μη τοξικό, μη διαβρωτικό, μη εύφλεκτο, άοσμο και αντιαλλεργικό. Με το πέρας της θεραπείας το υλικό διαλύεται σε νερό όσμωσης με οξυγόνο και δεν αφήνει κατάλοιπα.  Εισχωρεί σε σχισμές και σε σημεία που δεν φθάνει το ανθρώπινο χέρι και δεν απαιτείται ανθρώπινη συμμετοχή ή παρέμβαση.
Δεν καταστρέφονται τα έπιπλα από χημικά καθαριστικά, αυξάνοντας την 'μακροζωία' του εξοπλισμού.  Δεν επηρεάζει ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Κεντρικη μακεδονια - Πελλα -Θεσσαλονικη - Ημαθια - οπαπ - Opap Απολυμανσεις 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
Με το παρόν πιστοποιούμε πως διενεργήσαμε Απολύμανση στην επιχείρηση , κατάστημα με τα παρακάτω στοιχεία

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας εφαρμογής αυτών ,επίσης  είναι κατάλληλα για καταπολέμηση ιών, μικροβίων και ειδικότερα στο νέο κορωνοϊό  που ονομάζετε τώρα SARS-COV-2 ,COVID-19
                                                                            Pella Clean
                                                                               Γκιλης Πέτρος
www.pellaclean.gr
Tel. 6976500091