Καθαρισμος στρωμάτων Αριδαια , Αγιος Αθανάσιος , Εδεσσα , Βεροια , Ναουσα , Γιαννιτσά , Κρυα Βρυση .

27/11/2019
print a div!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
 Η Εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα  τον καθαρισμό και την απολύμανση του στρώματος σας από  βακτήρια μικρόβια μικροοργανισμούς και  ακάρεα

Η Μέθοδος  βιοκαθαρισμού /απολύμανσης  στρωμάτων  που χρησιμοποιούμε είναι  αβλαβής για  τον άνθρωπο τα κατοικίδια και το περιβάλλον, γίνετε χωρίς χημικές ουσίες και θεωρείται από της καλύτερες στην ιατρική κοινότητα,   είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και  έχει πιστοποιηθεί από το   Ευρωπαϊκό κέντρο European Centre for Allergy Reseαrch Foundation  .

Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούμε έχουν ισχυρή αναρρόφηση και  δύναμη ,   παράγοντας  παλμικές  δονήσεις  με αποτέλεσμα να απορροφάνε και να συλλέγουν  ότι βρίσκεται  στο εσωτερικό του στρώματος  , ενώ  ή ειδική λάμπα υπεριωδών ακτινών UVC  που είναι ενσωματωμένη στη μηχανή  εξουδετερώνει και σκοτώνει   βακτήρια,  μικρόβια,  μικροοργανισμούς και  ακάρεα, που συσσωρεύονται μέσα στο στρώμα.
 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
     1.       Αρχικά πραγματοποιείτε  δωρεάν Τεστ καθαριότητας, στο οποίο συλλέγουμε υλικό από το εσωτερικό του στρώματος για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το στρώμα . Το τεστ γίνετε πάντα παρουσία του πελάτηΣτην συνέχεια πραγματοποιείται εσωτερικός βαθύς βιολογικός  καθαρισμός του στρώματος,  χωρίς τη χρήση  ατμού  ,νερού  και χημικά.  Το στρώμα καθαρίζεται και απολυμαίνεται  και από τις δύο μεριές
Το στρώμα για να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός   πρέπει να βρίσκεται πάνω στο κρεβάτι, ή σε οριζόντια θέση ή  κάτω στο πάτωμα και ποτέ  όρθιο.
Η διάρκεια του καθαρισμού στρώματος  καθορίζετε μόνο  από τον τεχνικό αφού πρώτα έχει κάνει το  τεστ καθαριότητας .  Ενδεικτικός χρόνος καθαρισμού στρωμάτων :  Διπλό στρώμα περίπου  είκοσι λεπτά, μονό στρώμα  περίπου δεκαπέντε λεπτά , μπεμπέ στρώμα πέντε με δέκα λεπτά.
Το στρώμα ψεκάζετε με το βιολογικό αντιαλλεργιακό   σπρέι της POTEMA®,   έχει ευχάριστο άρωμα πορτοκαλιού , εξουδετερώνει  μυρωδιές από το στρώμα και επιβραδύνει την ανάπτυξη   των  ακάρεων στο στρώμα. Το σπρέι της POTEMA®   μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες της υφασμάτινες επιφάνειες  (χαλιά μοκέτες κουρτίνες  λούτρινα παιχνίδια ) και  δεν υπάγεται στα  βιοκτόνα.
Τοποθετούμε αυτοκόλλητο σήμα στο  στρώμα που σας υπενθυμίζει ποτέ πρέπει να πραγματοποιηθεί ο επόμενος καθαρισμός , ενώ πιστοποιεί ότι το στρώμα σας καθαρίστηκε  και απολυμάνθηκε από την εταιρία μας.
Τέλος ή Εταιρία μας , σας εγγυάται  ότι   μπορείτε να ξαπλώσετε και  να απολαύσετε τον ύπνο σας σε ένα καθαρό στρώμα απαλλαγμένο  από ακάρεα,  οσμές , βακτήρια και μύκητες.Καθαρισμος στρωματων Ελλαδα, Μακεδονια,, Αριδαια , Αγιος Αθανασιος , Χαλκιδικη ,Θασο , Καβαλα  , Κατερινη , Εδεσσα , Βεροια , Ναουσα , Γιαννιτσα , Κρυα Βρυση .
Η Pella Clean  έχει την δυνατότητα να κάνει  καθαρισμό  σε μια μέρα 120 στρώματα
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ