"Συνεργείο καθαρισμού" "Παλιος Αγιος Αθανάσιος Πέλλας" Τηλ.6976500091

3/12/2021
print a div!


 α)  Η Εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα  τον καθαρισμό και την απολύμανση του στρώματος σας από  βακτήρια μικρόβια μικροοργανισμούς και  ακάρεα .  
NEW ROOM
Εσωτερικός Καθαρισμός Στρώματος / Μαξιλαριού
Για τον καθαρισμό του στρώματος σε βάθος δηλαδή απαλλαγή από ακάρεα, ενδείκνυται πρώτα η χρήση του μηχανήματος καθαρισμού με τεχνολογία δόνησης και αναρρόφησης στροβιλισμού, ώστε να αφαιρεί την εσωτερική σκόνη χωρίς να την ανακυκλώνει πάλι στον χώρο. Με την υπηρεσία NEW ROOM από την PURESPACE® απομακρύνονται αποτελεσματικά τα αλλεργιογόνα στοιχεία των ακάρεων από το στρώμα και στην συνέχεια γίνεται η απολύμανση με την τεχνολογία PURESPACE®. Η εφαρμογή για το στρώμα ενδείκνυται 2 φορές το χρόνο.
 Απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον.

 β) Η ιδανική λύση για την απολύμανση
• Δεν είναι απαραίτητη καμία προετοιμασία του χώρου πριν την απολύμανση του, έκτος από τον καθιερωμένο καθαρισμό.
• Κατά την εφαρμογή «θεραπεύει το περιβάλλον» απ’ όλους του επικίνδυνους οργανισμούς, αποστειρώνοντας τον αέρα και  οποιοδήποτε άλλο στοιχείο υπάρχει μέσα σε αυτό.
• Δρα όχι μόνο στις επίπεδες επιφάνειες, αλλά σε στρώματα, χαλιά, καναπέδες, μαξιλάρια, καθίσματα, καθώς επίσης στις μονάδες κλιματισμού και σε ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς τον κίνδυνο οξείδωσης ή διάβρωσης.

• Το σύστημα δεν αφήνει καθόλου κατάλοιπα χημικών ουσιών ούτε και υγρασίας.
• Τα διαλύματα που χρησιμοποιούνται είναι αντιαλλεργικά, άοσμα, δεν περιέχουν τοξικές ουσίες και με το πέρας της δράσης διασπώνται σε οξυγόνο.
• Δεν εκθέτουν σε κανέναν κίνδυνο τους ανθρώπους ή το περιβάλλον.

 γ) Καθαρισμός  -  Καναπε 

Μετά τα στρώματά μας, το σημείο που η οικογένεια περνάει τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι είναι το σαλόνι!

Έχουμε την εντύπωση πολλές φορές ότι ένα ριχτάρι μπορεί να μας προστατεύσει από τους παθογόνους οργανισμούς όπως ακάρεαμύκητεςβακτήρια και οικιακή σκόνη!
Όμως, όπως και στα στρώματα έτσι και στα σαλόνια, δεν είναι εφικτό ένα σεντόνι και ένα ριχτάρι να κρατήσει όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς!
Επίσης τυχόν λεκέδες από τρόφιμα, καφέ, λάδι, νερό, γάλα, αίμα γίνονται η αιτία για εστία αύξησης των μικροοργανισμών που είναι από τις βασικότερες αιτίες για αλλεργίες και δερματοπάθειες!
Γνωρίστε παρακάτω τις δύο εφαρμογές της εταιρείας μας για τον Βιοκαθαρισμό των σαλονιών σας!
(Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών & Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών)
"Παλιος Αγιος Αθανάσιος Πέλλας"  t
"Palios Agios Athanasios Pellas"  T.K. 58002