Στεγνος καθαρισμος στα στρώματα ύπνου Hotel Οικολογικά

23/10/2021
print a div!


Τα στρώματα δεν πλένονται κανένας κατασκευαστής στρωμάτων δεν επιτρέπει το νερο στο στρώμα σας καθώς και ούτε ατμος ,
τα παραπάνω θα δημιουργήσουν εκατομμύρια ακαρεα στα στρώματα σας .
Για τους παραπάνω λογους η δικη μας μέθοδος η οποία είναι αποδεκτή από τους κατασκευαστές στρωμάτων είναι η κατάλληλη .
Στεγνος καθαρισμος σε στρώμα από την Pellaclean
thl. 6976500091

Έχουμε την εντύπωση πολλές φορές ότι ένα σεντόνι μπορεί να μας προστατεύσει από τους παθογόνους οργανισμούς όπως ακάρεα, μύκητες (μούχλα στο στρώμα), βακτήρια που αναπτύσσονται στο στρώμα από την εφίδρωση (ιδρώτας), την απολέπιση (νεκρά κύτταρα του σώματός μας) και την οικιακή σκόνη!  
Όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι εφικτό ένα σεντόνι να κρατήσει μακριά από το στρώμα μας όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς! 

Η Μέθοδος  βιοκαθαρισμού /απολύμανσης  στρωμάτων  που χρησιμοποιούμε είναι  αβλαβής για  τον άνθρωπο τα κατοικίδια και το περιβάλλον, γίνετε χωρίς χημικές ουσίες και θεωρείται από της καλύτερες στην ιατρική κοινότητα,   είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και  έχει πιστοποιηθεί από το   Ευρωπαϊκό κέντρο European Centre for Allergy Reseαrch Foundation  . Είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη καθαρισμού στρωμάτων του επαγγελματικού σας χώρου. Δυνατότητα καθαρισμού εως 140 στρώματα .
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η μέθοδος καθαρισμού στρωμάτων που εφαρμόζουμε στην Pella Clean είναι 100% αξιόπιστη και απόλυτα αποτελεσματική!
Τα συστήματα καθαρισμού Potema είναι πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό κέντρο European Centre for Allergy Resaerch Foundation, ενώ κατέχει βραβεία από αναγνωρισμένα μικροβιολογικά κέντρα και Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Επιπλέον έχει ελεγχθεί από το T E S T L A B O R από το οποίο βαθμολογήθηκε με 5 στα 5 αστέρια!!!
Αντίστοιχα έγιναν δοκιμές από ανεξάρτητα Γερμανικά ινστιτούτα (όπως το LGA και το Ινστιτούτο Fresenius) ως προς την αποτελεσματικότητα του βιολογικού σπρέι που χρησιμοποIείται στη διαδικασία του καθαρισμού, οι οποίες επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα του σκευάσματος.
Με καθαρισμούς στρωμάτων από την Pella Clean και το σύστημα Potema® μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι!

Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούμε έχουν ισχυρή αναρρόφηση και  δύναμη ,   παράγοντας  παλμικές  δονήσεις  με αποτέλεσμα να απορροφάνε και να συλλέγουν  ότι βρίσκεται  στο εσωτερικό του στρώματος  , ενώ  ή ειδική λάμπα υπεριωδών ακτινών UVC  που είναι ενσωματωμένη στη μηχανή  εξουδετερώνει και σκοτώνει   βακτήρια,  μικρόβια,  μικροοργανισμούς και  ακάρεα, που συσσωρεύονται μέσα στο στρώμα.     "Hotel" <pellaclean> Οικολογικος τροπος καθαρισμου . "Θεσσαλονικη" Μουδανια , Πολυγυρος