Βιολογικός Καθαρισμός κατ’ οίκων - Σαλονιών - Καναπέ

Ο καθαρισμός δεν είναι μία απλή υπόθεση.  Η ποιότητα ζωής μας επηρεάζεται άμεσα από τον χώρο όπου ζούμε. Η εταιρεία καθαρισμού PellaClean σας παρέχει τις λύσεις που χρειάζεστε για τον καθαρισμό για ένα πραγματικά υγιεινά καθαρό περιβάλλον.
Καθαρισμός Σαλονιού
Μετά τα στρώματά μας, το σημείο που η οικογένεια περνάει τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι είναι το σαλόνι!
Έχουμε την εντύπωση πολλές φορές ότι ένα ριχτάρι μπορεί να μας προστατεύσει από τους παθογόνους οργανισμούς όπως ακάρεαμύκητεςβακτήρια και οικιακή σκόνη!
Όμως, όπως και στα στρώματα έτσι και στα σαλόνια, δεν είναι εφικτό ένα σεντόνι και ένα ριχτάρι να κρατήσει όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς!
Επίσης τυχόν λεκέδες από τρόφιμα, καφέ, λάδι, νερό, γάλα, αίμα γίνονται η αιτία για εστία αύξησης των μικροοργανισμών που είναι από τις βασικότερες αιτίες για αλλεργίες και δερματοπάθειες!
Γνωρίστε παρακάτω τις δύο εφαρμογές της εταιρείας μας για τον Βιοκαθαρισμό των σαλονιών σας!
(Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών & Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών)

 
 

Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός

Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός είναι ο κατάλληλος για να απομακρύνουμε όλους τους Μικροοργανισμούς, Ακάρεα, Μύκητες, Βακτήρια και την οικιακή σκόνη που βρίσκεται επάνω στα σαλόνια και να δώσει την πραγματική καθαριότητα σε βάθος ώστε να απαλαγγείτε από όλο το Μικροβιακό φορτίο!
 

Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός

Ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών - Καναπέ γίνεται σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες σαλονιών και καναπέ οι οποίες έχουν λερωθεί με τυχόν λεκέδες από νερό (νεροκηλίδες), λάδι, αίμα, φαγητά, γάλα, καφέ, ούρα και λεκέδες από ιδρώτα
με όλους τους Μικροοργανισμούς , Ακάρεα , Μύκητες , Βακτήρια και την οικιακή σκόνη που βρίσκεται επάνω στα σαλόνια και να δώσει την πραγματική καθαριότητα σε βάθος ώστε να απαλαγείτε από όλο το Μικροβιακό φορτίο!
Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι όλα με οικολογικά χαρακτηριστικά, χαμηλού PH αναγνωρισμένων εταιρειών, με όλες τις πιστοποιήσεις που προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία – Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η εταιρεία μας επενδύοντας συνεχώς σε μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο μηχάνημα κυκλοφορεί στον τομέα για οποιοδήποτε έργο καθαρισμού, όσο ιδιόμορφο και αν είναι αυτό.

Εμπιστευτείτε τον καθαρισμό της οικίας σας στην PellaClean. Σάς εγγυούμαστε γρήγορο και ποιοτικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Υποσχόμαστε να σας τον παραδώσουμε Πεντακάθαρο & Υγιεινό. Ρωτήστε μας για περισσότερες διευκρινίσεις και πληροφορίες.
 
Οικονομικές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής
 
Εγγύηση αποτελέσματος η μεγάλη εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας
 
Συνεργείο καθαρισμού με φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ με την εταιρεία μας και ζητήστε την προσφορά ειδικά για τον χώρο σας.