Καθαρισμός Σπιτιών - Σαλονιών

Ο καθαρισμός δεν είναι μία απλή υπόθεση.  Η ποιότητα ζωής μας επηρεάζεται άμεσα από τον χώρο όπου ζούμε. Η εταιρεία καθαρισμού PellaClean σας παρέχει τις λύσεις που χρειάζεστε για τον καθαρισμό του σπιτιού σας για ένα πραγματικά υγιεινά καθαρό περιβάλλον.
Με επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις σύνθετες ανάγκες του σπιτιού, του εξωτερικού χώρου ή της ταράτσας σας.
 
Γενικός καθαρισμός οικιών από συνεργείο καθαρισμού
Το εξειδικευμένο προσωπικό της PellaClean , πάντα με χαμόγελο και ευγένεια, χρησιμοποιεί τα κατάλληλα υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και ειδικά μηχανήματα καθαρισμού για τέλειο αποτέλεσμα.

Καθαρισμός Σαλονιού
Μετά τα στρώματά μας, το σημείο που η οικογένεια περνάει τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι είναι το σαλόνι!
Έχουμε την εντύπωση πολλές φορές ότι ένα ριχτάρι μπορεί να μας προστατεύσει από τους παθογόνους οργανισμούς όπως ακάρεαμύκητεςβακτήρια και οικιακή σκόνη!
Όμως, όπως και στα στρώματα έτσι και στα σαλόνια, δεν είναι εφικτό ένα σεντόνι και ένα ριχτάρι να κρατήσει όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς!
Επίσης τυχόν λεκέδες από τρόφιμα, καφέ, λάδι, νερό, γάλα, αίμα γίνονται η αιτία για εστία αύξησης των μικροοργανισμών που είναι από τις βασικότερες αιτίες για αλλεργίες και δερματοπάθειες!
Γνωρίστε παρακάτω τις δύο εφαρμογές της εταιρείας μας για τον Βιοκαθαρισμό των σαλονιών σας!
(Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών & Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών)

Αρχικός καθαρισμός σπιτιού
Είτε πρόκειται για νεόδμητη οικία με κατασκευαστικά υπολείμματα είτε πρόκειται για ανακαινισμένο σπίτι που θα κατοικήσετε επιβάλλεται ο αρχικός καθαρισμό του προκειμένου να κατοικηθεί. Οι εργασίες στον αρχικό καθαρισμό μπορούν να γίνουν σύμφωνα με της ανάγκες του πελάτη δίνοντας μεγάλη προσοχή στην προστασία της πολύτιμης περιουσίας σας εξασφαλίζοντας το άψογο αποτέλεσμα καθαριότητας που ζητάτε.

Εβδομαδιαίος ή δεκαπενθήμερος καθαρισμός σπιτιού.
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του σπιτιού σας σε τακτική βάση που θα μας υποδείξετε εσείς. Φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, κάνοντας χρήση υλικών τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Φροντίστε για τις δραστηριότητες της ζωής σας και ξενοιάστε μια για πάντα από τις εργασίες της καθαριότητας του σπιτιού σας.

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι όλα με οικολογικά χαρακτηριστικά, χαμηλού PH αναγνωρισμένων εταιρειών, με όλες τις πιστοποιήσεις που προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία – Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η εταιρεία μας επενδύοντας συνεχώς σε μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο μηχάνημα κυκλοφορεί στον τομέα για οποιοδήποτε έργο καθαρισμού, όσο ιδιόμορφο και αν είναι αυτό.

Εμπιστευτείτε τον καθαρισμό της οικίας σας στην PellaClean. Σάς εγγυούμαστε γρήγορο και ποιοτικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Υποσχόμαστε να σας τον παραδώσουμε Πεντακάθαρο & Υγιεινό. Ρωτήστε μας για περισσότερες διευκρινίσεις και πληροφορίες.
 
Οικονομικές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής
 
Εγγύηση αποτελέσματος η μεγάλη εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας
 
Συνεργείο καθαρισμού με φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ με την εταιρεία μας και ζητήστε την προσφορά ειδικά για τον χώρο σας.